Spulepumpe skal lave flere ørreder

Drømmen om bedre forhold for de gydende fisk i vores vandløb, kan nu blive til virkelighed fortæller René Carlsen formand for Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og Omegn. Vi har fået tilsagn om tilskud til en spulepumpe der kan fjerne sand fra gydebanker i vores vandløb.

Tilbage på kysten med succes

Turen gav Jesper en flot havørred på 4,5 kgEfter tre måneders pause fra kystfiskeriet vendte Jesper Vaabengaard Jensen fra Køge tilbage til Kysten på Stevns tirsdag den 18. juli.

Vidå netop nu

Havørred på 4,2 kilo fog 64 cm fanget i Grønå af Palle VestergardSportsfiskerforeningen Vidå fortæller, at der indtil 17. juli er blev fanget eller genudsat hele 77 laks enten i selv Vidå eller et af dets mange tilløb. Den største laks denne sæson hidtil nu var 105 centimeter lang og blev fanget af Simon Wannick den 4. maj i Grønå.

Gels Å Sammenslutningen afholder igen fiskekonkurrence

I dagene fredag den 11 august fra klokken 16 til lørdag den 12. august klokken 15 afholder Gels Å Sammenslutningen igen i år  fiskekonkurrence langs sammenslutningens næsten 40 kilometer lange strækning af Gels Å oppe fra Immervad Bro i øst og ned til Gels Bro mellem Gram og Ribe i vest.

Hat trick ved Lillebælt

Forleden søgte jeg ud til Lillebælt for at se, om rygterne talte sandt om makreller langs kysterne. Da strømmen var i det rette hjørne sidst på eftermiddagen gik turen over til Strib. Efter nogen tid valgte jeg at traske lidt op og ned ad stranden mellem fyrtårnet og den nye Lillebæltsbro for at kigge lidt på forholdene.

70 cm havørred på slumflue

Andreas Sloth fra Ulbjerg nord for Viborg har været juniormedlem af Trend Å Lystfiskeriforening de sidste par år og han har sendt nedenstående linjer til redaktionen:
 

Morgentur gav tre havørreder

En meget tidlig morgentur gav Søren Knabe tre havørreder på over 50 cm.Søren Knabe, formand for Vandpleje Fyn, kan mere end at restaurere vandløb. Han kan både komme meget tidligt op - og fange havørreder.

Forleden var Søren Knabe taget på ”en hurtig morgentur”, som han kalder det, før solopgang.

To fynske vandløb frem i lyset

De indledende øvelser vedrørende genåbningen af en del af Pipstorn Bæk er i gang. Søren Knabe med målepind.I nordfynske Mølleå er projektet gennemført: En rørlagt strækning er genåbnet og dermed er der blevet en helt ny 1 km lang strækning til fynske havørreder. Og i sydfynske Pipstorn Bæk er projektet lige sat i gang.

Velvoksen havørred til Daniel i Kolding Å

Sæsonen tegner rigtig godt i Kolding Å denne sæson, da der allerede er faldet mere regn end sidste år ved samme tid. Som tidligere fortalt på websiden har der vanket flotte havørreder til flere medlemmer af Kolding Sportsfiskerforening.

9,1 kilo solskinshavørred fra Ryå

Steen Rubæk med sit livs havørred på 9,1 kilo fanget i solskin på en spinner. Steen Rubæk var mandag den 3. juli taget til Ryå på et af de nedre stræk af Brønderslev Lystfiskeriforenings fiskevand og tilmed i skønt solskinsvejr. Det kom han ikke til at fortryde for omkring kl.

Udgiv indhold