Tilbage på kysten med succes

Turen gav Jesper en flot havørred på 4,5 kgEfter tre måneders pause fra kystfiskeriet vendte Jesper Vaabengaard Jensen fra Køge tilbage til Kysten på Stevns tirsdag den 18. juli.

Makrel fra molen

 Andreas havde held med fluestangen på molen i GillelejeAndreas Sørensen fra Gilleleje har tidligere i år haft held med at fiske makrel fra molen i Gilleje. Det har været med blink og sildeforfang, men da han var ude igen den 17. juli havde han taget fluestangen og en synkende line med. Det viste sig at være effektivt, for allerede i tredje kast fik han en fin makrel.

Morgentur gav tre havørreder

En meget tidlig morgentur gav Søren Knabe tre havørreder på over 50 cm.Søren Knabe, formand for Vandpleje Fyn, kan mere end at restaurere vandløb. Han kan både komme meget tidligt op - og fange havørreder.

Forleden var Søren Knabe taget på ”en hurtig morgentur”, som han kalder det, før solopgang.

Svære regnbueørreder på Sydsjælland

Herlig start på sommerferien

Anton og Asger fik tre regnbueørreder på turen til havnenLasse Fjeldsted fra Sorø fortæller til Sportsfiskeren, at hans to fiskeglade sønner Anton og Asger tog hul på deres sommerferie med maner, da de i en lokal sø fandt en bestand af solaborrer. De små fisk var særdeles flotte, men med størrelser op til 15 cm gav de ikke den store fight.

Stor kystørred i sommervarmen

Sommervarmen var ingen hindring, da Nicklas fangede sin havørred ude på kystenSommervarmen afholdt ikke Nicklas Rex fra at tage ud til en af sine lokale kystpladser på Lolland-Falster torsdag den 6. juli og godt det samme, for resultatet blev en flot havørred på 4,5 kg.

Smuk havørred fra Mariager Fjord

Lars med sin gudesmukke havørred på 4,8 kilo.Mariager Fjord er Danmarks smukkeste fjord og forleden blev den endnu smukkere, da Lars Løve Lund fra Århus snuppede denne skønhed i Mariager Fjord ved foden af Bramslev bakker.

Havørred i topkondition

Det var en havørred i topkondition, som Christian fangede på morgenturen på StevnsDet var en havørred i absolut topkondition, som Christian Cruckov Andersen fra Rødvig fik på land, da han var på en tidlig morgentur på Stevns tirsdag den 4. juli.

Fynske havørreder går igen til filmen

Fire nye kortfilm om de fynske havørreder er på vej. De kan ses - gratis - til efteråret.De fynske havørreder er nok nogle af de mest filmede havørreder i verden. Nu bliver de endnu mere berømte.

Fiskelodge vandt fynsk initiativpris

Omar Bo Gade og Valentina Scarabelli har i fire år drevet fiskelodgen på Helnæs.Helnæs: Denmark Fishing Lodge på Helnæs har vundet Fynske Banks Initiativpris.

Udgiv indhold