Geddesjov ved planetariet

Henrik fik en fin gedde i farvandet ud for planetarietI anledning af Naturens Dag søndag den 10. september havde Fiskeringen og grejforretningen Sport Dres arrangerer fisketur til St. Jørgenssøerne i København. Den mulighed havde Henrik Kjeldsen benyttet sig af, og han fortæller om begivenheden:

Fint sensommerfiskeri i noret

Tobias Peitsch fangede en flot gedde på 110 cm midt i augustCarsten Færgemand Hansen, der driver bådudlejningen Mønbådene i Stege, fortæller, at sensommeren har budt på fint fiskeri efter brakvandsgedder i Stege Nor.

Mange turister benytter sig af muligheden for at leje båd og komme ud på geddejagt i noret, og selvom de måske ikke har det store lokalkendskab, lykkes det dem ofte at fange rigtig fint med gedder.

Flot fremmøde og fine fangster ved børnekonkurrence i Vojens

Sønderjysk Sportsfiskerforening afholdt søndag d. 13 august igen deres årlige fiskekonkurrence i Fuglesøen i Vojens for skolebørn i byerne Vojens, Haderslev og Gram før skolestart.
 
De første mødte frem over en time før konkurrence start for at sikre sig favoritpladsen. Vejret viste sig fra den gode side med solskin og en svag vind fra vest. Der mødte 20 deltagere + deres forældre op for at deltage i det spændende arrangement, før skolebøgerne kaldte næste dag!
 

Fisk hvor du bor

På Naturens Dag den 10. september bliver der mulighed for at fiske i St. Jørgen søerneDen 10. september 2017 afvikler Friluftsrådet Naturens Dag, og i den forbindelse inviterer Fiskeringen i samarbejde med Sport Dres til lystfiskeri i St. Jørgen søerne i København under overskriften ”Fisk hvor du bor”.

Stor åben fiskekonkurrence hos Sydvestjydsk Sportsfiskerforening

Kongeåen nedenfor Nielsby DambrugI weekenden 25. til 27. august afholder Sydsvestjydsk Sportsfiskerforening igen sin store fiskekonkurrence, der igen i år bliver afholdt ved Kongeåen. Som sidste år afholdes konkurrencen igen i Jested et langt spinnekast fra Kongeåen. Der er som altid gratis camping i forbundelse med konkurrencen.

Suder med smag for majs

Simon Jeff Wendel Nielsen, der driver Iglekærsø Put and Take på Lolland, er en alsidig mand, der dyrker mange former for lystfiskeri. Søndag den 6. august besøgte han en sø ved Sakskøbing for at fiske efter sudere.

Fire gange personlig rekord

Carstens personlige rekord lyder nu på 104 cm og 7,3 kgCarsten Færgemand driver bådudlejningen Mønbådene i Stege, og når lejligheden byder sig, tager han også nogen gange ud for at fiske efter gedderne i noret.

Det var også tilfældet søndag den 6. august, hvor han oplevede det særlige at sætte ny personlig gedderekord tre gange indenfor bare 45 minutter om aftenen. Største fisk måle 102 cm og vejede 7 kg.

Tre nordjyder på sjællandsk eventyr

Simon Sørensen fra Strandby i Vesthimmerland har sendt redaktionen denne hotte beretning og en stak foto fra en vellykket tur til Hove Put-&-take – der brander sig som Sjællands smukkeste fiskesøer:
 
Vi startede fredagen med, at min makker, Mark, og jeg mødtes og fyldte bilen godt op med grejer og forfoder til fiskene. Derpå kørte vi ud for at hente vor fælles fiskeven, Michael,  inden vi satte kurs mod færgehavnen i Aarhus.
 

Fangede stør på 195 cm

Allan Nielsen med den voldsomt store stør fra Blue Rock ved Ollerup: 195 cm lang og en vægt på 53-53,5 kg.For mange lystfiskere er det nok lige i overkanten - en fangst på over 50 kg og 195 cm lang. Men ikke for Allan Nielsen fra Grønnemose ved Aarup. Han er helt vild med at fange store fisk; også så store.

Held med skrigende farver

Alexander fangede turens største gedde på 90 cmOrange viste sig at være den rette farve, da Alexander Lindholmer Nepper fra København var på geddetur til Stege Nor sammen med tre venner, der normalt ikke fisker.

Turen startede mandag den 17. juli, hvor de tog ud i en båd, de havde lejet hos Mønbådene i Stege. Vandet var lavt og grumset og resultatet blev en skuffende nultur.

Udgiv indhold