Held med skrigende farver

Alexander fangede turens største gedde på 90 cmOrange viste sig at være den rette farve, da Alexander Lindholmer Nepper fra København var på geddetur til Stege Nor sammen med tre venner, der normalt ikke fisker.

Turen startede mandag den 17. juli, hvor de tog ud i en båd, de havde lejet hos Mønbådene i Stege. Vandet var lavt og grumset og resultatet blev en skuffende nultur.

God dag på brakvandet

Dagen gav en gedde på 115 cm til Lars HenrikLars Henrik Andersen, der er manden bag SPIKE endegrej, var tirsdag den 18. juli en tur ude efter gedder i brakvandet ved Møn.

Venskabelig geddedyst mellem agnbyggere

Johannes fangede dagens største gedde på 7,1 kgLørdag den 8. juli tog Johannes Bang tidligt afsted til brakvandet omkring Møn for at fiske gedder. Johannes er ivrig agnbygger og manden bag JB-baits. Men på turen var en fiskekammerat, der også selv bygger agn, så der var lagt op til en indbyrdes, venskabelig konkurrence om hvis agn, der kunne lokke de fleste og største gedder op af dybet.

Gratis karpefiskeri

Hjælp med opfiskningen af karper i LadegårdssøenHar man lyst til en gratis karpefisketur, er chancen der i weekenden den 7.-9. juli, hvor Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening inviterer til at fiske i Ladegårdssøen.


Karper med historisk vingesus

”Sagnlandet” i Lejre Kommune bød i slutningen af maj måned på et par oplevelser, der lå lidt ud over det almindelige program, idet man havde valgt at sætte særligt fokus på fisk og fiskeri. Bredden af Videsø dannede rammen om “Sagnlandet går i fisk”.

Sportsfiskeren #4 – Årets sommernummer er landet

Årets sommerudgave af Sportsfiskeren er netop landet! Magasinet byder på en bred vifte af artikler om alt fra havfiskeri efter Nordsøens havkatte over karpefiskeri i landets søer og moser til laks og ørredfiskeri nord for polarcirklen.

På redaktionen vil vi gerne ønske dig en god og fiskerig sommer fyldt med eventyr og rekordfangster.

Store karper i Roskilde Fiskeland

Vægten nåede op på næsten 18 kg, da Morten Nimgaard besøgte Roskilde Fiskeland.Fredag den 26. maj var Morten Nimgaard fra Køge på tur med sin forening til Roskilde Fiskeland, hvor der blev trukket lod om pladserne, og Morten og hans makker var så heldige, at de fik søens ”karpeplads”, så forventningerne var store, og de spottede da også hurtigt nogle fisk.


Karper med smag for toastbrød

Kasper ramte en dag, hvor karperne var villige til at spise toastbrødKasper Christensen, der bor på Lolland, besøgte en af sine lokale karpesøer mandag den 22. maj. Vejret var varmt og vinden så stille, at det var til at spotte karperne i vandet, så planen var at servere noget toastbrød for dem og se, om de skulle være villige til at spise af det.


Ny gedde-PR til Ljubisa i Slivsø

Det er vist ikke længere nogen hemmelighed, at den for 12 år siden gendannede Slivsø ved landsbyen Hoptrup mellem Haderslev og Aabenraa de sidste sæsoner har kastet flere store gedder af sig til både medlemmer af Sønderjysk Sportsfiskerforening og dagkortsfiskere.

Gedde premiere ved Mjels Sø

Guido med gedden, der rakte til tredjepladsenNordborg Sportsfiskerforening på Als afholdt 6. maj geddepremiere ved Mjels Sø, hvor deres trofaste tysk medlem Guido selvfølgelig deltog. Han har om nogen knækket koden til søens store gedder og aborrer, og var tidlig på plads og fangede skam også en flot gedde på 98 centimeter, der dog kun rakte til tredjepladsen, fortæller han.

Udgiv indhold