Superb havørred fra Varde Å

Jeg syntes lige at jeg vil dele mit livs fisk med jer skriver unge Simon Knudsen fra Varde Sportsfiskerforening og fortsætter:
 
Den 19. september besluttede min fiskekammerat og jeg spontant at tage en tur ud til Varde Å, da vi havde set at vandstanden var faldet væsentligt efter alt den regn, der faldt i forrige uge.
 

Stor havørred på 7,2 kilo vandt Uggerby Å cup

Årets vinder, af Uggerby å cup 2017, blev Allan Jensen fra Morild, med en havørred på hele 7,2 kg fordelt på 86 cm. Den blev fanget på en lille wobler.Nordjyllands største fiskekonkurrence ved navn Uggerby Å Cup blev en succes med 190 deltagere heraf var hele 37 juniorer.

Dobbelt fiskekursus ved Storå

Holstebro & Omegn vil søndag den 24. september 2017 tilbyde medlemmerne et intenst kursus i laksefiskeri med fokus på spinner, wobler eller orm, fremgår det af foreningens hjemmeside. Kurset begynder i klubhuset kl. 8.00, hvor vi vil starte ud med morgenkaffe og rundstykker. Samtidig vil vi kort gennemgå programmet for dagen.
 
Frederik Iversen vil fortælle om spinnefiskeriet med spinner og wobler, herunder omtale af pladser, fiskemetoder og aflæsning af vandet.

Vinderfisk og ny PR

Mikes havørred var både ny PR og vinderfisk i Snurrebasse-cuppenFredag den 15. september var Mike Alstrøm sammen med en kammerat taget til Østfalster tidligt om morgenen for at fiske efter havørred.

Efter tre timers fiskeri og flere fisk på land kom de til en af Mikes foretrukne pladser, men han lod lige sin makker prøve først, mens han fik en smøg.

Stor havørred fra Brede Å

Fra Brede Å har vi modtaget denne glade fangstberetning fra Mogens Toft: - Jeg har været ude ved Brede Å 3 aftener i træk, hvor jeg så 5-6 nogenlunde lige store fisk springe ud af vandet samt et par stykker, der kun lige havde ryggen over vandet. Jeg satte mig i græsset og så den ene igen komme op med ryggen. De ville dog hverken bide på min FC-spinner eller Mepps spinner og jeg var begyndt at blive en smule irriteret over, at de ikke ville hugge.

Åben konkurrence ved Lerkenfeldt Å på søndag

På søndag den 4 september afholder lystfiskerforforeningen Aalborg Sportsfisker sin årlige fiskekonkurrence ved Lerkenfeldt Å. Konkurrencen er traditionen tro åben for alle interesserede.
 

Skjern Å-kursister udvekslede røverhistorier og fisketips

Det var en stærk konstellation af instruktører i form af Thomas Weiergang og Torben Thinggaard, der mødte 10 håbefulde kursister ved bredden af Skjern Å lørdag d. 2. september. Kurset var forlængst udsolgt, og i dagene op til havde flere fra ventelisten henvendt sig i håb om afbud. Man må sige, at der er rift om Skjern Å’s laks i disse år.

Flere store havørreder til Christian

Christian genudsatte havørreden på 5,4 kgI starten af juli fangede Christian Cruckov Andersen fra Rødvig en flot havørred på 6,2 kg ved Stevns, bare se her, men dermed var det bestemt ikke slut med store Stevnsfisk til Christian.

Hvis Ole kan, kan jeg også, tænkte Robert

På premieredagen 16. april i Flads Å, der er en del af Ribe Å vandsystem, fangede de to gode venner Nils Ole Kjær og Robert Horup fra Sønderjysk Sportsfiskerforening hver en flot sølvblank laks på henholdsvis 92 cm/7,4 kg og 96 cm/8,9 kg og kunne bagefter næsten ikke få armene ned igen.

Velfortjent andenplads ved Karup-konkurrencen

Ole Tias fra Rødkjærsbro syd for Viborg var en af de mange frivillige, der støttede årets store konkurrence ved Karup Å, Fra Udspring til Udløb, der løb af stablen for nylig. Men selv om han havde hænderne fulde det meste af tiden, blev der da også tid til at vifte lidt med spinnestangen, og det gav ham andenpladsen i den populære konkurrence. Her med Oles egne ord:

Udgiv indhold