ROLK gav smagsprøver ved Fiskens Dag

Pia Rangan gav smagsprøver på tang fra fjordenDen 16. september var det Fiskens Dag på Roskilde Havn, hvor Roskilde Oplevelseshavn (ROH) og Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) i fællesskab stod bag en lang række aktiviteter.

Begejstret for Møn

Lasse fandt nogle fine ørreder i det grumsede vand under klintenOmkring 70 engagerede lystfiskere havde fundet vej til årets Møn Session, der blev afviklet i weekenden den 15-17. september. Blandt deltagerne var Lasse Elmgren, der havde taget den lange vej helt fra Randers for at deltage i løjerne.

Vinderfisk og ny PR

Mikes havørred var både ny PR og vinderfisk i Snurrebasse-cuppenFredag den 15. september var Mike Alstrøm sammen med en kammerat taget til Østfalster tidligt om morgenen for at fiske efter havørred.

Efter tre timers fiskeri og flere fisk på land kom de til en af Mikes foretrukne pladser, men han lod lige sin makker prøve først, mens han fik en smøg.

Gotland 2017

En glad Christian Rhode fremviser sin fine fangstÅrets første liniefagstur gik i år til den store, fiskerige svenske ø, Gotland, hvor eleverne fra fiskelinien skulle prøve kræfter med øens havørreder, fortæller Jacob Madsen, der er lærer på Naturefterskolen i Aalestrup.

Massiv fiskedød i nordtyske fjord

I de senere dage er store mængder af torsk, fladfisk, ålekvabber og masser af småfisk blev dræbt på grund af ekstrem iltmangel i den nordtysk fjord, Eckernförde. Og nu er man også begyndt at opleve problemer lidt lidt længere nordpå ved Kiel – altså ikke langt fra den danske grænse.

Stor INTERNATIONAL FISKEKONKURRENCE i Kolding

I weekenden fredag den 29. september til søndag den 1. oktober indbyder Kolding Sportsfiskerforening for ikke mindre end 47. gang til deres store Internationale Fiskekonkurrence med mange flotte præmier.

Færgemanden deler guldkasketter ud

Christian Lauridsen og hans søn Lucas fik guldkasketter af Carsten Færgemand (th)Hvis man lejer båd hos Carsten Færgemand Hansen fra Mønbådene i Stege, for man ikke bare chancen for at fange en stor gedde ude i brakvandet. Hvis man er så heldig og/eller dygtig at fange en gedde på en meter eller længere fra en af Carstens både, får man en guldkasket, hvor fangerens navn og geddens længde er broderet bagpå.

Stor kystørred fra Stevns

En smuttur til Stevns gav Lasse en ny havørred-PRDa Lasse Lyng, der til daglig er bosat i Oslo, var hjemme i Danmark på et kort besøg, lagde han vejen forbi Hunters House, hvor han talte med sin gode ven Mikkel Poppelhøj. Han foreslog ham at tage til Stevns for at fiske, for der var rigtig gode chancer netop nu.

Masser af havbars på vestkysten

Jari med en smuk og stor havbars fra vestkysten Fiskeriet efter den stærke havbars er rigtig godt på den jyske vestkyst. Der er flere meldinger om fangst af denne sensommer gæst. En af dem som har haft stor succes er Jari. På bare 3 fisketurer er det blevet til 31 bars, hvoraf 13 var over mindstemålet på 42 cm.

Røg over Herslev Strand

Keld havde medbragt alle ingredienserne til et perfekt måltidLørdag den 9. september havde Lejre Kommune inviteret alle til arrangementet ”Røg over Herslev Strand”. Her var der om formiddagen instruktion i lystfiskeri og efterfølgende fisketur ud for Boserup Skov. Bagefter blev der røget fisk – og hele arrangementet var gratis.

Udgiv indhold