Mindeord for Arne Eliassen

Publiceret den 11.07.2017 - 19:44

Vi har i Kalundborg Sportsfiskerforening og i Danmarks Sportsfiskerforbund modtaget den triste meddelelse om, at Arne Eliassen døde onsdag den 5 juli.

Arne har i mange år været et trofast medlem af Kalundborg Sportsfiskerforening. Hans store engagement i vores forening kom til udtryk gennem hans mange år i bestyrelsen, både som formand, kasserer og menigt medlem, og som dirigent på mange af vores generalforsamlinger, hvor han holdt styr på, at alt gik rigtigt til. Der kan nævnes mange ting i vores forening, som tog sit udgangspunkt i Arne. Han var blandt andet også manden, der undersøgte alle muligheder. Således var det ham, der fandt frem til, hvilke fonde vi kunne søge, da vi skulle flytte klubhuset og bygge til.

Arne var også medlem af bestyrelsen af Danmarks Sportsfiskerforbund, også der gjorde han et stort arbejde og sad med i flere udvalg. Efter en hel dag på arbejde, satte han sig i bilen og kørte til møde i Vejle, kom sent hjem, stod tidlig op dagen efter og tog på arbejde.

I mange år var Arne idé manden bag vores ture og aktiviteter, og det var også på en af turene til Sejerø for 7 år siden, han modtog beskeden om, at han havde fået kræft i halsen.

Arne gav ikke op, han kæmpede videre sammen med sin familie, Gitte, Sisse og Dorthe. Deres sammenhold og kærlighed til hinanden gjorde dem stærke sammen. Derfor er deres sorg også ekstra stor, nu hvor de har måttet sige farvel til Arne, Gittes elskede mand og Sisse og Dorthes elskede far. Arne blev 63 år – en alt for tidlig død. Vores tanker går til dem i deres store sorg.

Han troede på livet og havde en enorm livsvilje, der gjorde at han var aktiv, både på sit arbejde i Nordea og hos os i Kalundborg Sportsfiskerforening lige så længe han magtede det. Først sidste år ”slog Arne op i banen” og meddelte, at han ikke længere kunne være med i bestyrelses arbejdet. Jeg fortsatte med at sende alle meddelelserne til ham, som han så kommenterede på, og på den måde var Arne med ind til for kort tid siden.

Én ting er alle de ting han har været med til at udvikle – alle de ting han har deltaget i. Én anden ting, der er endnu vigtigere er den personlighed Arne var. En ven, en kammerat der med sin indstilling til medmennesket tog fat, viste omsorg og tog ansvar. Vi kunne altid regne med Arne, havde han lovet noget, blev det holdt. Han havde – om man så kan sige – vægt bag sine ord og handlinger.

Nu har vi mistet en af vores store kæmper, vores ven og kammerat!

– Hans Munk, formand for Kalundborg Sportsfiskerforening.