Publiceret den 15.05.2009 - 11:18

FLERE FRISKE FISKENYHEDER
Hvis du vil være opdateret med de vigtigste fiskenyheder, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev – tilmeld dig her

FORTÆL DIN FISKEHISTORIE
Har du en god historie til sportsfiskeren.dk – eller måske til magasinet Sportsfiskeren?
Så er du altid meget velkommen til at skrive til lokalredaktøren i dit område – find din lokalredaktør her

DANMARKS SPORTSFISKERFORBUND LIGE NU
Hvis du vil vide, hvad der sker i forbundet lige nu, så kan du gøre det på Twitter – se det her

23. september 2017

Den i lystfisker-kredse landskendte Hagebro Kro ved bredden af Karup Å har i en årrække levet en omtumlet tilværelse For nylig kastede de nuværende forpagtere håndklædet i ringen med det resultat, at ejeren valgte at sætte den gamle, hyggelige kro til salg.

23. september 2017

Holstebro Kommune har nu færdiggjort arbejdet med fjernelse af stemmeværket i Idom Å ved Idom Dambrug som et led i statens vandplan for Nissum Fjord 2010-2015, fortæller Jakob Larsen, der er biolog ved Holstebro Kommune.

Vandløbet er blevet genslynget i efteråret 2016 og der blev set gydende laks her umiddelbart efter udlægningen af 150 m3 gydegrus.

23. september 2017

Jeg syntes lige at jeg vil dele mit livs fisk med jer skriver unge Simon Knudsen fra Varde Sportsfiskerforening og fortsætter:

Den 19. september besluttede min fiskekammerat og jeg spontant at tage en tur ud til Varde Å, da vi havde set at vandstanden var faldet væsentligt efter alt den regn, der faldt i forrige uge.

22. september 2017

Niels SørensenRebild Kommune er i gang med at forbedre faunapassage og fjerne stuvezone ved Hyldal Mølle i Hyldal Møllebæk. Den forbedrede faunapassage åbner for ca.

21. september 2017

Årets vinder, af Uggerby å cup 2017, blev Allan Jensen fra Morild, med en havørred på hele 7,2 kg fordelt på 86 cm. Den blev fanget på en lille wobler.Nordjyllands største fiskekonkurrence ved navn Uggerby Å Cup blev en succes med 190 deltagere heraf var hele 37 juniorer.

21. september 2017

Pia Rangan gav smagsprøver på tang fra fjordenDen 16. september var det Fiskens Dag på Roskilde Havn, hvor Roskilde Oplevelseshavn (ROH) og Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) i fællesskab stod bag en lang række aktiviteter.