Publiceret den 15.05.2009 - 11:18

FLERE FRISKE FISKENYHEDER
Hvis du vil være opdateret med de vigtigste fiskenyheder, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev – tilmeld dig her

FORTÆL DIN FISKEHISTORIE
Har du en god historie til sportsfiskeren.dk – eller måske til magasinet Sportsfiskeren?
Så er du altid meget velkommen til at skrive til lokalredaktøren i dit område – find din lokalredaktør her

DANMARKS SPORTSFISKERFORBUND LIGE NU
Hvis du vil vide, hvad der sker i forbundet lige nu, så kan du gøre det på Twitter – se det her

23. juli 2017

Drømmen om bedre forhold for de gydende fisk i vores vandløb, kan nu blive til virkelighed fortæller René Carlsen formand for Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og Omegn. Vi har fået tilsagn om tilskud til en spulepumpe der kan fjerne sand fra gydebanker i vores vandløb.

22. juli 2017

Ikke blot russiske atomubåde og slagkrydsere er denne uge trukket igennem danske farvande. Således fik Jakob Rubin fra Andrup ved Esbjerg denne uge en stor overraskelse i Sneum Å, hvor han i stedet for en havørred fangede en vaskeægte russisk pukkellaks, som der herhjemme kun er blevet registreret tre eksemplarer af i 42 år.

21. juli 2017

Alexander fangede turens største gedde på 90 cmOrange viste sig at være den rette farve, da Alexander Lindholmer Nepper fra København var på geddetur til Stege Nor sammen med tre venner, der normalt ikke fisker.

Turen startede mandag den 17. juli, hvor de tog ud i en båd, de havde lejet hos Mønbådene i Stege. Vandet var lavt og grumset og resultatet blev en skuffende nultur.

20. juli 2017

Turen gav Jesper en flot havørred på 4,5 kgEfter tre måneders pause fra kystfiskeriet vendte Jesper Vaabengaard Jensen fra Køge tilbage til Kysten på Stevns tirsdag den 18. juli.

20. juli 2017

Dagen gav en gedde på 115 cm til Lars HenrikLars Henrik Andersen, der er manden bag SPIKE endegrej, var tirsdag den 18. juli en tur ude efter gedder i brakvandet ved Møn.

19. juli 2017

Andreas havde held med fluestangen på molen i GillelejeAndreas Sørensen fra Gilleleje har tidligere i år haft held med at fiske makrel fra molen i Gilleje. Det har været med blink og sildeforfang, men da han var ude igen den 17. juli havde han taget fluestangen og en synkende line med. Det viste sig at være effektivt, for allerede i tredje kast fik han en fin makrel.